Angst voor een SOA

Reageren
0
0

Goedemorgen,

Ik heb zo’n angst dat ik een SOA heb opgelopen in het verleden.

Tussen 2011 t/m 2019 heb ik vriendjes gehad. 2 vriendjes heb ik oraal sex mee gehad en 1 vriendje had zijn geslachtsdelen tussen mijn vagina gevreeën tijdens mijn menstruatie. Andere vriendjes alleen mee gezoend/getongd. Destijds wist ik niks van SOA’s af en stond ik er niet bij stil.

In 2021 heb ik een angstaanval gehad en gingen er gedachtes bij mij rond dat ik misschien een SOA heb. Ondanks dat ik nooit vaginaal sex heb gehad heb ik mij in dat jaar laten testen op Chlamydia en Gonorroe. Op deze SOA’s heb ik mijn keel ook getest. Daarnaast heb ik mijn bloed laten testen op HIV, Syfilis en hepatitis B. Deze testen waren allemaal negatief.

Paar dagen geleden zocht ik nog steeds op SOA’s en kwam ik op informatie dat het lichaam de Chlamydia en Gonnoroe zelf door het lichaam opgeraapt kan worden. Ik heb zo’n angst dat ik deze ziektes wel heb gehad. Ik heb angst dat ik ook onvruchtbaar zou zijn. Dat ik ooit iemand besmet. Ik kan niet meer helder nadenken, ik ben zo verdrietig en weet niet wat ik moet doen. Het blijft door mijn hoofd spoken dat ik wel een SOA heb opgelopen. Ik heb angst voor mijn toekomst.

Waar ik mij hiernaast ook erg druk over maak is dat mijn huisart mij ooit getest heeft op CMV en volgens mij heb ik dit virus gehad. Ik heb nu ook de angst dat als ik ooit kinderen krijg dat ze een handicap krijgen. Ik voel me schuldig en rot.

Ik weet niet wat ik hier verder mee moet. Ik vertrouw dat ik in ieder geval geen HIV, Syfilis en hepatitis B heb, omdat het mijn bloed is getest door een SOA poli.

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 14 september 2023 11 37
153 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Als je ze zou hebben gehad en het lichaam heeft ze zelf geklaard, dan zijn ze dus weg. Daar kun je dan geen last meer mee of van krijgen

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 14 september 2023 18 03
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]