Anticonceptie vergeten in week 1 en gemeenschap gehad

Reageren
Categorie:
0
0

Elke avond rond 22.00 neem ik trouw mijn anticonceptie pil. Nu had ik afgelopen woensdag met een nieuwe strip moeten beginnen, maar dit ben ik vergeten. Vrijdag avond kwam ik hier pas achter. Helemaal in paniek, want heb in die tussentijd onbeschermde gemeenschap gehad. Ik heb dus vrijdagavond de pil van donderdag+vrijdag genomen, en gewoon weer normaal doorgegaan. Rond 4 april zou mijn ovulatie ongeveer moeten zijn. Hoe groot is nu de kans dat ik zwanger zou kunnen zijn? Ik dacht heel klein, maar ben toch een beetje bang. Ik hoop dat iemand mij antwoord zou kunnen geven. Alvast bedankt.

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Pieter Blijenberg
Gevraagd op 29 maart 2015 22 19
125 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Om dat het de eerste week is, is er wel een kleine kans op zwangerschap. Houd er ook rekening mee dat de pil pas weer werkt als je ze 7 dagen achter elkaar hebt geslikt. Als de seks minder dan 72 uur geleden was, zou je nog een MAP kunnen nemen. Binnen 5 dagen zou je nog een spiraal kunnen laten plaatsen.
Is dat niet het geval of heb je 7 dagen voor het vergeten ook onbeschermde seks gehad, kun je alleen nog maar afwachten of je menstruatie al dan niet komt in de stopweek. als dat niet het geval is ga dan naar je huisarts

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 29 maart 2015 23 19
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]