Bloed bij de onlasting, ernstig of onschuldig?

Reageren
Categorie:
0
0

Toen ik vanmiddag mijn billen afveegde na het poepen zag ik een vlekje bloed op mijn wc papier, nadat ik weer afveegde was er een nieuwe vlek. Het was niet enorm groot ofzo. Ongeveer de grote van een vingerafdruk of nog kleiner. Ik schrok me kapot, ben erg sceptisch. Mijn ontlasting was gister en vandaag best hard, misschien dat het daar door komt maar wil toch wat gerust stelling. Het bloed is helder en rood, het ziet er vers uit. Ben daarna nog een keer maar de wc geweest gewoon om te controleren en als ik zeg maar wat dieper met het wc papier ga zit er een klein beetje bloed aan (geen ontlastig). Verder zit er ook geen bloed op mijn ontlasting voor zover ik kon zien.

Ik ben 17, maar vind het alsnog heel erg eng. Vooral omdat we een ook van mijn vader vorig jaar darmkanker heeft gehad, hij kwam erachter doordat er ineens over bloed zat ook in z’n kleren enzo die dag. Hij is wel al wat ouder, 72 ofzo.

Help me aub

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Pieter Blijenberg
Gevraagd op 22 juli 2015 14 33
204 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Het zou een aambei kunnen zijn of een fissuurtje omdat je ook harde ontlasting had. Kijk zelf eens met een spiegel of er iets te zien is bij je anus.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 22 juli 2015 15 16
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]