Buikpijn

Reageren
Categorie:
0
0

Ik ben een vrouw van 43 jaar. Vanmorgen vlak voor het opstaan kreeg ik enorme kramp in mijn buik. Het kwam langzaam op en werd steeds erger. Ik ben zeker niet kleinzerig, maar dit was echt niet leuk. Werd er misselijk van. Zelfs mijn partner wakker gemaakt. Het leek wel een wee. Cijfer voor de pijn: van 2 naar een 7, bleef aanhouden, naar een 9, bleef aanhouden, daarna een 7 en blijft nu hangen op een 3. Geen aandrang voor ontlasting. Wel normale stoelgang gisteren. Geen andere dingen gegeten dan normaal. Sindsdien een enorm beurs gevoel in mijn buik. Ik kan er op drukken en dan voel ik inwendig een pijnreactie en spieren spannen aan.
Ik heb geen koorts. Voel me verder goed, maar maak me zorgen. Het lijkt wel of ik een enorme stomp in mijn buik heb gehad. Pijnlijk, beurs gevoel is sinds vanmorgen niet meer weggegaan.
Ik van nu paracetamol slikken voor de pijn…

Graag reactie.

Gr.
Johanna

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Pieter Blijenberg
Gevraagd op 19 april 2015 12 23
297 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Wanneer was je laatste menstruatie en wanneer verwacht je weer te menstrueren?

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 19 april 2015 15 31
0
Ik heb na mijn jongste zoon (14 jaar) een Mirenaspiraaltje laten plaatsten. Die ik nu heb is geplaatst in december 2012. Ik heb alleen een bloeding na het plaatsten daarna niet meer. Deze spiraal zou nog 2 jaar kunnen zitten. Nooit geen klachten gehad van het spiraaltje. Vanmiddag even onder de douche geweest om te ontspannen. Daarna even op bed gelegen en ik ben in slaap gevallen. Na het opstaan begon het zeurende gevoel weer diep in mijn buik. Dit blijft bij bewegen ( veranderen van zitten naar staan bijv. )
(unknown at 19 april 2015 16 11)
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]