doof gevoel linkerzijde lichaam

Reageren
0
0

Al gedurende 1 á 2 maanden last van vermoeidheid. Dit ging/gaat gepaard met wat zeer licht gele vlekken zien voor mijn ogen en met een tintelend gevoel net voor de ogen. (Ik heb reeds een bril met een blue filter). Afgelopen vrijdagmorgen wakker geworden met een doof gevoel en beetje zenuwtrekkende lip aan de linkerkant. Bij het eerste keer staan op mijn linkervoet pijn aan de hiel, waarna ik later opmerkte dat ik ook minder gevoel had in linkerarm en mijn linkervoet ijskoud aanvoelde.

Aanstaande maandag is dit gecheckt bij de huisarts. Hierbij zou je kunnen denken aan een TIA, maar de checks van de huisarts waren allemaal OK. Het blijkt dus dat ik dit enkel zo voel van binnen, maar dat bijv. de linkervoet net zo warm aanvoelde als de rechtervoet en, wat de linkerarm betreft, ik hetzelfde gewicht met fitness kan tillen als voorheen. In rust voelt arm en been aan linkerzijde nog steeds zwaarder en voelt het de linkerkant van mijn gezicht redelijk verdoofd.

Verder heb ik wel wat korte periodes gehad dat ik mij anders voelde dan anders, beetje verward.

Ik ben een jongen van 25 en sport regelmatig. De huisarts ziet geen aanleiding voor een TIA en doorverwijzing, maar ik ben niet helemaal gerust gesteld dat dit vanzelf over gaat en er niets met of in mijn hersenen aan de hand is.

Moet ik mij zorgen maken?

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 6 december 2023 20 25
393 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Ohja, en wat opvalt is dat ik ook sinds enkele maanden veel vaker moet plassen dan eerst. Zeker 8 keer per dag. Verder ben ik ook vaker klein beetje duizelig en voel ik mij , waarschijnlijk daardoor, ook minder stabiel op mijn benen. Het is daarbij niet dat ik omval.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 6 december 2023 20 29
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Als je huisarts zegt dat je je geen zorgen hoeft te maken, zou ik dat ook niet doen.
Je klachten passen trouwens heel goed bij stress en (chronische) hyperventilatie. Je zou naar een fysiotherapeut kunnen gaan om daar naar te laten kijken.

Gr Suus

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 7 december 2023 9 15
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]