Draaierigheid IVM gamen (spelletjes spelen)

Reageren
0
0

Hallo iedereen van huisarts.nl, ik heb een vraag over iets wat me nu al een paar dagen bezig houd.

Sinds dat ik 10 jaar oud was zat ik veel achter de computer en speelde ik erg veel spelletjes, dit deed ik elke dag zo een beetje en had nooit echt een probleem ermee en het is ook nog steeds mijn grootste hobby.

Nu ben ik 19 jaar oud en heb ik vakantie na een zwaar schooljaar dus heb ik wat meer tijd om spelletjes te spelen, maar nu ben ik na een uur computergebruik een klein beetje draaierig en krijg ik een lichte hoofdpijn terwijl ik nu al voor 9 jaar lang uren achter elkaar achter de computer kon zitten zonder enige problemen, me ogen werken even goed en heb verder 0 problemen door deze draaierigheid en hoofdpijn en ik zou graag snel willen weten wat dit veroorzaakt en hoe ik dit oplos omdat het me nu erg ophoud in mijn vakantie en ik amper mijn hobby kan uitvoeren zonder dat ik de hele avond deze symptonen krijg.

Alvast vriendelijk bedankt voor het de tijd

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Pieter Blijenberg
Gevraagd op 17 juli 2015 18 32
94 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Het antwoord is niet zo moeilijk…….je ogen maar ook je hersenen raken vermoeid en soms oververmoeid door het gamen…
De vele snelle eye movements veroorzaken problemen met o.a. je evenwichtsorgaan. Je zult het gamen toch een beetje moeten beperken. D.w.z. minder lang achter elkaar. Ga toch een keer naar een opticien en laat je ogen eens meten.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Tandor
Beantwoord door 17 juli 2015 20 03
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]