erectie vrouwelijke contact

Reageren
0
0

Beste heer/mevrouw,

ik ben zeer lang maagd (37 jaar). Helaas merk ik dat ik bij ontmoetingen met vrouwen geen erectie krijg (momenteel geen vriendin), het lijkt erop dat ik een te hoog verwachtingspatroon heb opgebouwd van sex (kijk overigens nauwelijks porno) Ook heb ik geen erecties zonder directe stimulatie van de penis en geen ochtenderecties. Bij solosex krijg ik wel goede erecties ik heb weleens snachts een erectie heb ik het idee.

Ik denk dat het verstandig is om me een tijdje te onthouden van solo sex en te wennen aan het reele beeld van sex. Wat adviseert u op dit vlak? en kan het niet meer hebben van ochtenderecties ook verband houden met dit psychische probleem?

Verder sport ik veel, drink en rook niet. Heb wel een zware baan, waarbij ik veel uren maak, maar ervaar geen extreme stress heb ik het idee.

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 31 juli 2023 8 17
92 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Je hoeft niet bij iedere ontmoeting met een vrouw een erectie te krijgen. Dat zou niet goed zijn
En je hoeft ook niet altijd en ochtend erectie te hebben. Stress, spanningen en vermoeidheid kunnen daar ook invloed op hebben

Je schrijft: Heb wel een zware baan, waarbij ik veel uren maak. Dan is het voor de hand liggend dat je ook stress zult hebben ook al ervaar je dat niet zo

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 31 juli 2023 19 29
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]