Answer Question
Categorie:
0
0

Hallo mijn zoontje heeft 3 maanden geleden een scheurtje aan de binnenkant van zijn enkel opgelopen van zijn enkel ( bot ) na 3 maanden pijn zijn we terecht gekomen bij een Fasciatherapeut hij heeft de bindweefsel los gemaakt en mijn zoontje was gelijk pijn vrij ongelooflijk na 3 maanden met pijn gelopen tijdens het sporten. Nu zijn we 3 weken verder en de pijn is terug. Komt dit nog goed of is dit blijven ben bang dat dit blijft terug komen. Volgens de therapeut heeft mijn zoontje last van verkleefde bindweefsel wat pijn klachten geeft. Dus na de behandeling was hij 3/4 weken pijn vrij sinds vandaag heeft hij weer pijn. Gaat dit nog over? En wat moeten we of kunnen we doen.

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 4 november 2022 0 32
28 bekeken
Zoontje is 11jaar
( Bert at 4 november 2022 0 33)
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Hoi,

Zou je niet beter deze vraag aan zijn behandeld arts of orthopeed kunnen stellen?
Ik zou terug naar de orthopeed gaan waar hij onder behandeling was en anders de huisarts een nieuwe verwijzing vragen naar een orthopeed of sportarts.
Die kan dan na onderzoek bepalen of er eerst een nieuwe foto of scan gemaakt moet worden en of deze therapie zinvol is op langere termijn of dat er een andere weg ingeslagen moet worden.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Suzan
Beantwoord door 4 november 2022 8 42
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB