Gescheurd wel met pil

Reageren
0
0

Mijn vriendin en ik hebben afgelopen week seks gehad met zowel de pil als het condoom. Dit laatste is alleen gescheurd tijdens de daad. Nu heeft mijn vriendin last van lichte bloeding nu 1x en buikklachten. Ze wasnt klaar met der menstruatie en slikte alweer 3 dagen de pil, nu maakt ze zich veel zorgen, aangezien her door het internet zoeken niet beter wordt… De vraag is nu wat dit zou kunnen zijn en of we ons zorgen moeten maken? Zelf denk ik dat het vooral het idee is, aangezien we 2 voorbehoedsmiddelen gebruikte.

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Pieter Blijenberg
Gevraagd op 12 juni 2015 16 58
124 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Ik denk ook dat het vooral het idee is. Tenminste als ze de pil altijd op tijd neemt er geen is vergeten. de pil biedt dan toch voldoende bescherming tegen zwangerschap.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 12 juni 2015 17 00
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Zijn de klachten die ze ondervind gebruikelijk? Dezelfde buikpijn als tijdens menstruatie en de lichte bloedingen? Zo ja, hoelang zal dit aanhouden?

Gemarkeer als spam
Geschreven door Sjoerd
Beantwoord door 12 juni 2015 17 05
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Sorry, ik was vergeten om daar ook antwoord op te geven.
Het kan wel eens een keer voor komen dat er nog bloed nakomt na een menstruatie. Een andere optie zou/b een infectie kunnen zijn. Als de klachten aanhouden, is wel verstandig om even naar de huisarts te gaan.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 12 juni 2015 17 09
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]