Harde voelbare bal bij baarmoedermond

Reageren
0
0

Nogal lang verhaal dit, hopelijk is het duidelijk!

Ik slik al jaren de pil en had laatst mijn stopweek overgeslagen. Vervolgens ben een week eerder begonnen met mijn nieuwe stopweek (dus 7 weken de pil geslikt). Ik gebruik tijdens mijn menstruatie altijd dezelfde cup. Soms voel ik het steeltje, maar verder weinig klachten gehad. Deze keer voelde ik de cup echter regelmatig in mijn vagina zitten, wat niet de bedoeling is. Ik dacht, misschien ben ik gevoeliger dan normaal door het overslaan van de stopweek. Ik had het steeltje afgeknipt, maar dit hielp niet. Ook viel het mij een paar keer op dat mijn cup niet helemaal recht in mijn vagina bleef zitten. Op de laatste dag (toen ik bijna niet meer ongesteld was), kantelde de cup nog meer dan voorheen (met het uiteinde helemaal naar links, hij lag horizontaal) en dit deed zo veel pijn dat ik hem op een gegeven moment maar uit heb gedaan.

Dat was gisteren. Ik dacht dat ik nu nergens meer last van zou hebben, maar (gisteren was het gebied nog gevoelig natuurlijk) vanmorgen werd ik met een soort vol gevoel in mijn vagina wakker. Dit volle gevoel bleef de hele dag, ik voel het ook als ik zit of lig en als ik loop heb ik het gevoel dat er iets in me zit wat er uit kan vallen. Gedurende de dag begon ik ook last te krijgen van een onaangenaam branderig gevoel in mijn vagina, waardoor ik aan een vaginale- of blaasinfectie dacht, maar ik snapte niet waar het volle gevoel vandaan komt. Ik besloot toen mezelf te voelen en er zit een soort harde knobbel (grootte van een dikke knikker) vlakbij mijn baarmoedermond, die ook een beetje brandt nadat ik het heb aangeraakt.

Ik ben vervolgens gaan googelen naar gezwellen rondom de baarmoedermond. Ik vind veel informatie over vleesbomen, maar de standaard symptomen van een vleesboom heb ik niet (ik had voor mijn gevoel zelfs minder bloedverlies dan normaal deze periode) en het enige wat ik kan vinden bij het voelen van een knobbel/bal in mijn lichaam is een verzakking, alleen kan dit weer niet verklaren waar het branderige gevoel vandaan komt. Op het moment van schrijven voel ik overigens ook een druk op mijn blaas.

Is het mogelijk dat ik als vrouw van 23, die nog nooit kinderen heeft gehad, een verzakking heb? Of is er iets anders wat deze zwelling kan veroorzaken? (En ja; als de klachten blijven of verergeren is het waarschijnlijk verstandig om naar een huisarts te gaan, de reden dat ik hier advies zoek is omdat ik op dit moment in het buitenland woon en dus moet uitzoeken hoe ik hier überhaupt aan een huisarts kom… en ik vind het gevoel een knobbel in mijn vagina natuurlijk een beetje eng).

Alvast dank voor de hulp!

Gemarkeerd als spam
Geschreven door anonieme vrouw 23 jaar
Gevraagd op 9 november 2022 18 05
1328 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Ik zou in elk geval het advies van een arts vragen. Hier op het forum zijn geen artsen en sowieso denk ik dat zonder onderzoek er lastig wat over gezegd kan worden.

Je zou,als je in het buitenland niet naar een huisarts kunt, zo'n "App de dokter" app kunnen gebruiken. Daar kun je een online consult met een Nederlandse huisarts aanvragen. Misschien dat die aan de hand van je verhaal kan inschatten of je toch ter plaatse een arts zou moeten raadplegen of kunt wachten tot je thuis bent.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Suzan
Beantwoord door 10 november 2022 8 16
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]