Answer Question
0
0

Vraagje ik ben een alleenstaande vrouw. Slik geen anticonceptie. Heb wel gemeenschap gehad met een man maar die is sowiso niet volledig in me klaar gekomen. Maar weet dus niet of het net te laat was of dat hij wel voorvocht verloren heeft.. dit was wel in de buurt van ovulatie dag
12tm 15 sept ben ik voor het laatst ongesteld geweest. Tussendoor heb ik ook last van ik denk mijn blaas gehad. Zelf dacht ik aan een blaasontsteking hier niets voor gehad. Of kan het ook een zwangerschap kwaal geweest zijn?

Ik zou 9 okt weer moeten menstrueren maar tot nu toe blijft het uit. ( Normaal ben ik wel regelmatig) Heb wel een heel klein beetje oud bloed gehad, en af en toe rozig en een veeg vers bloed maar deze zet verder niet door.
Ik heb een zwangerschapstest gedaan op 13 okt met ochtend urine ( had deze al eerder opgevangen en in de koelkast gezet).
Test geeft negatief aan. Maar toch maak ik me super veel zorgen. ( Wat ook een rede kan zijn waardoor het uit blijft)

Wat kan ik nog meer doen?
Soms denk ik dat het door gaat zetten omdat ik dan “vers bloed” heb maar uiteindelijk komt er dan niets..
Hoe groot is de kans dat ik toch zwanger ben? Te vroeg getest wanneer nog meer testen.

Ik wordt echt helemaal gek van mezelf

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 13 oktober 2022 11 31
48 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Ik zou in elk geval een nieuwe test doen met verse ochtend urine,want een test met een plas uit de koelkast is alvast niet betrouwbaar.....

Gemarkeer als spam
Geschreven door Alyssa
Beantwoord door 13 oktober 2022 13 02
Ook niet als deze van de ochtend was en misschien een uurtje in de koelkast heeft gestaan? Aangezien dat bij gebruiksaanwijzing wel staat dat het kan? Dus dan moet ik sowiso tot morgen wachten aangezien ik nu geen ochtend urine is?
( Alyssa at 13 oktober 2022 13 12)
Als in jou gebruiksaanwijzing staat dat het wel kan, zal het wel goed zijn. Mij is altijd verteld verse urine te gebruiken. Als je toch de niet vertrouwt, kun je ook nog bij je huisarts een bloedtest laten doen.
( Alyssa at 13 oktober 2022 14 27)
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB