Kans op SOA na bezoek sekswerkster Amsterdam?

Reageren
0
0

Gisternacht was ik naar een sekswerkster gegaan in het red light district te Amsterdam. Tijdens de seks condoom eromheen, alles veilig tot het einde. De tijd was bijna voorbij, ik kon de daad niet verrichten. De vrouw begon aan te dringen dat ik mijzelf moest aftrekken, terwijl zij pijpte (condoom nog aan). Om context te geven, het was een late avond en er was te diep in het glaasje gekeken, vandaar deze domme actie ook. Er was dus contact tussen mijn hand en de condoom waarmee we daarvoor seks hadden. Daarna ging de condoom af en trok zij mij verder af met behulp van glijmiddel, uit dezelfde fles die zij voor haarzelf gebruikt. Hierbij ging haar hand ook over mijn eikel (zonder condoom). Uiteindelijk lukte het mij niet om klaar te komen. Ik heb mijn handen grondig gewassen en ben daarna vertrokken. Circa 40 minuten na dit schouwspel heb ik geplast en mijn penis gewassen (afgespoeld onder de kraan met zeep).
Vanochtend werd ik wakker met een licht irriterend gevoel in de penis (misschien door het glijmiddel?). Na water te hebben gedronken ging plassen prima zonder enige irritatie.

Kortom,
Wat is de kans dat ik hierbij een SOA heb opgelopen? En welke acties zou ik moeten ondernemen?

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Berry
Gevraagd op 1 oktober 2022 10 02
90 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

De kans dat je zo een soa oploopt is wel heel erg klein. Doen kun je nu verder niets. Over 2 weken kun je eventueel een test laten doen

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 1 oktober 2022 18 17
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]