Knobbel na injectie.

Reageren
0
0

Ik heb 7 november een injectie in mijn rechterbil gehad voor nierstenen. Vanaf die tijd heb ik er een harde knobbel zitten die erg pijnlijk is en de ene keer groter als de andere keer met uitstralende pijn naar mijn rechterbeen. Ik heb een echo gehad en nu zeggen ze dat het een hematoom is en dat ik maar op een kussen moet gaan zitten en dat het vanzelf weg gaat. Het is inmiddels 2 maanden geleden en vraag me af hoelang zoiets kan duren. Ik voel me niet echt serieus genomen door mijn eigen arts.

Gemarkeerd als spam
Geschreven door moon
Gevraagd op 3 januari 2018 14 28
1821 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Dat zou toch echt wel een tijdje kunnen duren.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 3 januari 2018 15 08
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Ik heb drie maanden geleden ook 10spuiten in mn bil gehad , ik mocht ze zelf zetten en heb telkens van bil gewisseld maar ik heb sindsdien toch wel een zes tal grote harde onderhuidse bollen ofzo . Hoe zou dit komen en gaat dit nog weg ?

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 2 september 2023 13 33
0
Ik zou er even mee naar de huisarts gaan. Die kan kijken wat het precies is en of er nog iets aan gedaan kan worden. Bloeduitstortingen zouden toch niet zo lang moeten blijven zitten. Het lijkt mij trouwens ook wat lastig om jezelf fatsoenlijk in je bil te kunnen spuiten, dat lijkt meer op goed geluk hem er blind indrukken dan op zorgvuldig spuiten. Dan zijn complicaties bijna te verwachten..... Gr Suus
(Anoniem at 2 september 2023 14 15)
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]