Kunnen de echo’s afwijken van de echte zwangerschapsduur?

Reageren
0
0

Ik ben getrouwd en a.s zondag 30 weken zwanger. Afgelopen zomer/herfst was nogal turbulent. Ik heb een paar weken een relatie gehad buiten mijn huwelijk om. En daarmee ook gemeenschap. Mijn man en ik zijn eruit gekomen maar ik bleek zwanger. De laatste keer dat ik gemeenschap had met die vriend, was 6 november. Mijn cyclus was die maand een week te laat en ik werd toen pas 15 november ongesteld. Normaal ben ik dat bijna een week en nu duurde die maar twee dagen.
Volgens de vroege echo’s zou ik nu 23 augustus uitgerekend zijn. Wat ik mijn berekening dan zo uit kwam dat mijn man de vader van dit kindje moest zijn en we het dan ook wilden laten komen. Alleen nu blijkt mijn kleintje behoorlijk voor te liggen in groei , twee weken. En ga ik toch twijfelen of de bloeding van 15 nov niet misschien een innesteling geweest zou kunnen zijn. Ik vraag me nu af hoe groot de kans is dat dit kleintje dan toch niet van mijn man is. Of dat uberhaupt mogelijk zou kunnen zijn.

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Pieter Blijenberg
Gevraagd op 12 juni 2015 15 36
82 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Daar zul je zo geen duidelijk antwoord op kunnen krijgen. Er kan wel wat verschil zitten in de echo’s en de termijnberekening

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 12 juni 2015 16 28
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]