Lever pijn, extreem vermoeid

Reageren
Categorie:
0
0

Beste meneer/mevrouw,

Al jaren loop ik met allerlei vage klachten van flauwvallen tot pijn in mijn gewrichten
Ik heb dan ook verschillende onderzoeken gehad en er is uit een van die onderzoeken naar voren gekomen dat ik lactose intolerantie heb. Ik ben nu op een zo goed als lactose vrij dieet, maar mijn klachten verminderen niet.
Ik heb verminderde eetlust, ontzettende pijn in mijn rechter bovenbuik (lever?) En ik ben extreem vermoeid, ik ben 22 jaar en werk parttime maar zelfs dit is bijna niet te doen een sociaal leven heb ik hierdoor bijna niet.
Een tijdje geleden heb ik bloed geprikt en toen waren mijn lever waarden ernstig verhoogd mijn huisarts zei dat dit door overmatig alchol zou komen maar dit drink ik niet! Er is na een paar weken weer bloed geprikt en weer waren de leverwaarden verhoogd dit keer wel minder, maar nog steeds te hoog er kwam een lever echo maar die toonde geen afwijking dus stelde de huisarts prikkelbare darm syndroom als diagnose.
Ik ben er niet gerust op omdat leverwaarden en leverpijn niets met pds te maken zouden hebben volgens internet ook kan ik geen overeenkomst met lactose intolerantie vinden
ik maak mij zorgen en mijn zorgen heb ik ook uitgesproken bij mijn huisarts, gevraagd of ik toch niet door gestuurd kon worden naar een mld arts, dit is volgens hem niet nodig ik moet leren leven met mijn prikkelbare darm syndroom…
Wat is uw advies? Moet ik die lever waarden en lever verder laten onderzoeken of kan dit inderdaad horen bij lactose intolerantie of prikkelbare darm syndroom?
Alvast hartelijk dank voor uw antwoord

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Pieter Blijenberg
Gevraagd op 26 juli 2015 18 42
976 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Je verhoogde leverwaarden zouden toch een andere oorzaak moeten hebben. Ik ben van mening dat je bij je huisarts toch moet aandringen op een verwijzing naar de MDL arts.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Tandor
Beantwoord door 26 juli 2015 18 53
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Bedankt voor je tijd en antwoord! Ik ga proberen om toch bij een mld arts te komen

Gemarkeer als spam
Geschreven door unknown
Beantwoord door 28 juli 2015 16 15
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]