Answer Question
0
0

Hallo,

Ik heb laatst een bijbalcyste in mijn linker bal ontdekt en dit door de dokter laten bevestigen. Ik moest het in de gaten houden. Dat deed ik vandaag weer en merkte dat waar de cyste eerst zat (bovenaan waar de bijbal eindigd) nu ineens onderaan m’n bal zat. De bal is 180 graden gedraaid en draait niet terug.

Toevallig moest ik vandaag weer op controle en hij zei dat het zo hoort, maar zo hoor het niet want ik voel overduidelijk dat hij nooit zo heeft gezeten, en al helemaal niet tov de rechterkant.

Ook oogt het nu heel anders, hij zit simpelweg omgedraaid. Ik heb overigens geen pijn dus een draaiing van van bal kan ik wel uitsluiten. Zal mijn bal nog terugdraaien? Het zit niet fijn tussen mijn benen.

Thanks!

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 8 februari 2021 20 00
374 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Ik kan met niet voorstellen dat de teelbal "ondersteboven" is gaan hangen. Hij kan wel kantelen (dwars gaan liggen) maar ondersteboven is erg onwaarschijnlijk. Je zou dan ook echt behoorlijke klachten moeten hebben. Misschien is het bolletje verplaatst. Maar dan kun je je afvragen of het een cyste is. Vraag een verwijzing naar de uroloog

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 8 februari 2021 21 16
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB