moedeloos, ik word niet gezien of geholpen

Reageren
0
0

ik voel me moedeloos. na het verlies van een dierbare is mijn fundering weg, ben ik heel kwetsbaar geworden. ik word door niemand gezien, ze hebben mijn verdriet niet in de gaten. ik neem zelf contact op, dan krijg ik een reactie, maar ik hoor verder nooit iets van hun zelf. ik word nergens uitgenodigd, ik hoor nergens bij. familie negeert me, vrienden heb ik niet, collega’s heb ik niet meer. als ik me ergens bij aansluit duurt dat contact maar even, het blijven vreemden en als ze me niet meer nodig hebben ben ik afgedankt. ik word genegeerd en uitgelachen door ‘professionals’. de huisarts is me beu, hij zegt dat ik me aanstel en me niet zo druk moet maken. ik ben bij een psycholoog geweest, die flauwekul werkt niet voor mij. relativeren en die onzin, als je bang bent krijg je dat er niet mee weg. ze begrijpen niet wat angst is. ik heb geestelijke en lichamelijke klachten, maar ik word niet serieus genomen. ik ben bang dat ik iets mankeer, maar overal word ik weggestuurd, ze vinden me niet belangrijk genoeg. de zorg in nederland is waardeloos, heb het meerdere malen meegemaakt. veel zorgverleners zitten er alleen maar voor hun eigen centen, ze geven niks om de mensen. voor mezelf heb ik nu de keuze gemaakt om geen hulp meer te hoeven, ik zit mijn tijd op de wereld wel uit. als mijn leven ten einde is, zal niemand me missen, dat is voor iedereen het beste. ik doe wel wat ik graag doe zolang ik kan en verder zoeken ze het allemaal maar uit!

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Pieter Blijenberg
Gevraagd op 1 augustus 2015 21 09
120 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

ook hier krijg ik dus geen reactie. helemaal duidelijk hoe de wereld in elkaar zit. ieder voor zich en god voor ons allen… dan verwacht je op zijn minst een antwoord te krijgen, maar wat dat betreft doet deze site de naam ‘huisarts’ zich eer aan, ook schijt aan de mensen!!! ik snap trouwens niet dat deze site zich ‘huisarts’ mag noemen, degene die reageert (tandor) is helemaal geen arts!!!! ik meld me nergens meer, van mij zal niemand nog last hebben, ik zie wel hoe het loopt, want laten we eerlijk zijn: niemand overleeft het op de wereld, vroeg of laat gaan we allemaal dood!!!!!!

Gemarkeer als spam
Geschreven door nobody
Beantwoord door 2 augustus 2015 20 32
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Het feit dat de site ” huisarts” heet, impliceert niet dat je ook een antwoord van een huisarts krijgt.
Deze pagina heet “vraag en antwoord”. Het is natuurlijk heel vervelend voor je dat je je zo voelt. Maar je hebt geen specifieke vraag gesteld.
Je hebt alleen maar relaas gedaan van hoe je je voelt en wat je over de gezondheidszorg in Nederland vindt. Als je geen vragen stelt kun je in principe ook geen antwoorden krijgen..
Je sluit je verhaal zelf met:
“voor mezelf heb ik nu de keuze gemaakt om geen hulp meer te hoeven, ik zit mijn tijd op de wereld wel uit. als mijn leven ten einde is, zal niemand me missen, dat is voor iedereen het beste. ik doe wel wat ik graag doe zolang ik kan en verder zoeken ze het allemaal maar uit!”
Dan is het eigenlijk niet zo raar dat je geen reactie krijgt. Je houdt in je reactie de boot zelf af. Je hoeft immers geen hulp meer geef je zelf al aan.
Als je vragen hebt , stel die dan, dan kun je ook antwoorden krijgen.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Tandor
Beantwoord door 2 augustus 2015 22 02
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Wat erg dat je je zo voelt! Ik kom net terug van een weekendje weg, anders had ik je eerder een reactie gegeven. Wat ik betreur is dat je je eenzaam voelt, vervolgens hier je verhaal doet en ook geen antwoord kreeg. Na een herhaald verzoek van jouw kant, vind ik de reactie van Tandor ongepast en in jouw situatie juist iets uitlokken (een dergelijke reactie kan voor sommigen de druppel zijn). Ondanks dat je geen vraag stelde, is je verhaal wel degelijk een hulpvraag. Helaas herkennen en erkennen artsen het niet als iets psychisch is, omdat ze daar geen raad mee weten (staat niet in hun boekje). Met lichamelijke klachten weten ze raad, maar anders proberen ze het te negeren heb ik het gevoel. Ik begrijp maar al te goed wat er in je omgaat, ik heb zelf een soortgelijke situatie meegemaakt. Na het lezen van je ‘schreeuw om hulp’ raad ik je aan om op de website http://www.wietroostmij.nl een kijkje te nemen. Daar zitten mensen met gelijkwaardige gevoelens, het heeft mij destijds geholpen om met lotgenoten te delen en ervaringen uit te wisselen. Je weet van elkaar wat je voelt en bedoelt en dat is vaak het belangrijkste, daar schort het aan bij professionals en juist daar heb je behoefte aan. Ik ben zelf ook regelmatig op het forum van Wie Troost Mij te vinden, dus dan komen we elkaar daar vast tegen. Ik kan en wil je helpen en naar je luisteren, hopelijk tot gauw!

Gemarkeer als spam
Geschreven door Mireille
Beantwoord door 3 augustus 2015 15 00
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

bedankt mireille. fijn dat u mij begrijpt. ik was gisteren helemaal overdonderd door de reactie van tandor, het antwoord leek goed op hoe de artsen en psychologen tegen me praten. het kwetste me ontzettend en ik zit al helemaal niet goed in mijn vel. daarom ben ik blij dat u mijn gevoel begrijpt, ik ga op de website kijken die u mij aanraad en dan praten we daar verder. nogmaals dankjewel.

Gemarkeer als spam
Geschreven door nobody
Beantwoord door 3 augustus 2015 18 03
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]