Moedervlek

Reageren
Categorie:
0
0

Nav de ABCD regel lijkt de moedervlek op mijn onderrug normaal, maar toch wekt hij onrust. Hij is een aantal jaar geleden ontstaan en vond hem altijd al raar. De buitenkant is donkerbruin en het midden is onwijs donker bruin/oogt zwart. In mijn ogen is hij ook veranderd (note: ik ben wel een hypochonder volgens mijn ouders)

Naast de ABCD regel is er ook een regel dat als je een vreemde moedervlek hebt, maar je hebt er twee van (bijna hetzelfde) dat het dan meestal ook niets bijzonders is. Ik heb geen zelfde vlekjes.

Nu ligt hij voor de tweede keer open en ik ben er zo klaar mee. Ik heb pijn in mijn onderbuik, denkende dat ik wellicht al 7 jaar met een melanoom rondloop…

Mijn huisarts is een ‘lul’ en zijn vrouw ‘lult’ alles goed. Ze staan ook bekend om het maken van fouten/niet luisteren. Ze vertikken het om mij een verwijzing te geven, maar ik word gek. Straks is het wat? En ik blijf er maar op letten.. ik ben (hoe dan ook) dus beter af zonder het plekje.

Alleen kan een verwijzing wel verschil maken als het op de kosten neerkomt… het is niet cosmetisch… als hij niet zo vreemd was geweest/zich zo had gedragen dan had het mij geen zak uitgemaakt. Niemand ziet hem.

Wat kan ik doen? Want opnieuw bellen en hetzelfde horen heeft geen nut…

(Ik hou niet van zonnen. Dus op het strand en bij de zonnebank zou je mij nooit zien. Ik heb in het algemeen een hekel aan de zon, dus vermijd hem als het kan + draag nooit wat bloots. Dat kan dus niet de oorzaak zijn. Huidkanker zit ook niet in de familie)

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Michelle
Gevraagd op 13 november 2022 22 07
55 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Dus eigenlijk maak je onnodig druk om een normale moedervlek. Kijk eens of je via je zorgverzekeraar gebruik kunt maken van de skinvision app. Dan kun je een foto uploaden die dan door dermatologen wordt bekeken. Die geven dan advies wat je ermee zou kunnen/moeten doen

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 13 november 2022 23 01
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]