Nare huisarts

Reageren
0
0

Ik ben een vrouw van 60 jaar. Ik ben hart en long patiënt. Heb daarbij RLS een te trage schildklier en heb een lage rughernia. Ik ging 2022 naar mijn huisarts (ik ga niet graag nar hem maar spaar mijn klachten op). Ik had er 2. Ik heb erge last van mijn rug en veel last van pijn op de borst. Kreeg ik de opnerking van mijn huisarts ” Een klacht tegelijk en We gaan hier niet zitten janken! “.

Ik kreeg een verwijzing om n röntgenfoto te laten maken ipv een mri.( Deze kreeg ik later van een cardioloog die het onderhand wel nodig vond.)
Huisarts zei verder voor de benauwdheid en pijn op de borst moet je n nieuwe afspraak maken.1 maanden later heb ik een hartaanval gehad. Ik probeer al ruim n jaar een andere huisarts te vinden maar er nergens plaats. Nee ik ben niet blij met mijn huisarts . Hoe krijg ik een andere huisarts? Heb zorgverzekering etcetera ook geprobeerd maar ‘t lukt niet. Wat te te doen?

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 13 augustus 2023 8 53
62 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

U zou zelf huisartsen kunnen gaan bellen en vragen of zij nog patiënten aannemen. Of het uitpraten met uw huisarts.

Dat u pas via de cardioloog een mri kreeg,heeft niks met uw huisarts te maken.
Maar simpelweg met het te volgen zorgpad wat huisartsen moeten volgen van de zorgverzekeraars.
De huisarts mag een foto aanvragen,maar geen mri. Dat mag in de meeste gevallen alleen een specialist.

En dat huisartsen maar één klacht per afspraak behandelen, zult u bij een andere huisarts ook ondervinden. Voor meerdere klachten moet meer tijd ingepland worden en is het daarom wenselijk dat dat van te voren aangegeven wordt. Zodat de huisarts niet iedere dag gigantisch uitloopt en alle patiënten zitten te wachten.

Gr Suus

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 13 augustus 2023 10 39
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]