0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Pieter Blijenberg
Gevraagd op 29 april 2015 18 59
134 bekeken

Hallo, ik ben 26 jaar en heb mijn laatste pilstrip onregelmatig ingenomen, tevens heb ik altijd een cyclus gehad van 28 dagen. Op dag 14-16-19-21 en mogelijk 23 ben ik de pil vergeten en buiten die van dag 19 heb ik de vergeten pillen totaal niet meer ingenomen. Ik weet dat dit erg onverantwoord is en dit gebeurd me normaal gesproken nooit. Tevens heb ik een vriend en gebruiken nooit een condoom, ook dit is niet helemaal veilig. Op dag 21 had ik uit het niets een klein rood/paars bloedpropje in slijm en daarna helemaal schoon. Later op de dag heb ik tot op de dag van vandaag spotting of doorbraakbloeding, minimaal bloedverlies afgewisseld met bruin verlies. Tevens zie ik dat mijn tepels bruiner zijn geworden en heb ik lichte striemen op mijn borsten. Ik heb opeens ook tal van kleine bruine vlekjes verspreid op mijn lichaam erbij en een hele lichte bruine streep vanaf mijn navel richting schaamstreek en donkere schaamlippen. Ook heb ik een beginnende opgezette onderbuik al dagen. Is hier een verklaring voor? Dit zijn echt van die veranderingen die er van de een op de andere dag gekomen zijn.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 29 april 2015 19 04
Privé antwoord

Even ter verduidelijking:

dag 14-16-19-21, bedoel je daar je dagen van de strip of de kalenderdagen van deze maand mee?

Gemarkeer als spam
Geschreven door unknown
Beantwoord door 29 april 2015 19 08
Privé antwoord
dat zijn zowel de dagen van de strip als de kalender. Mijn eerste dag van mijn vorige menstruatie was namelijk op 1 april en deze week is mijn stopweek en vandaag zou ik dan weer de menstruatie moeten krijgen. Ik heb wel bloedverlies maar niet zoals altijd
Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 29 april 2015 22 17
Privé antwoord

Zwangerschapsverschijnselen kun je dan in ieder geval zeker nog niet hebben.
Je hebt natuurlijk wel genoeg risico gelopen om zwanger te raken. Je hebt nagenoeg alle pillen in de derde week van de strip vergeten. Dat zou op zich geen probleem zijn geweest als je de bijsluiter van de pil had gelezen. Om zwangerschap te voorkomen, had je de pil dus ZONDER stopweek door moeten slikken.

Ik zou je willen adviseren om even contact op te nemen met je huisarts.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB