Pijn penis en vocht

Reageren
0
0

Goedenavond,

Al een tijdje last van penis, testikels en (gevoel) dat ik vocht verlies. Kan er niet de vinger op leggen of het slijm of water/ urine is. In de ochtend lijkt het slijm verlies en gedurende de dag lijkt het meer urine/nadruppelen. Ook vaak het gevoel dat ik vocht verlies maar dan bij het checken met WC papier is het helemaal droog of een klein stipje (vocht). Daarbij heb ik dus ook pijn aan de penis bij o.a bewegen en is
Penis / balzak ene moment heel klein en ander moment wat groter. zo nu en dan een steek. Twee keer urine laten checken (uitgebreid) en hier kwam niks uit, ook testikels laten checken (echo) niks en bloed (aantal maanden geleden) laten checken en daarin waren waarden normaal. Dokter ziet ook niks geks aan de penis. Wel al zo lang ik kan herinneren een rood / paarse rond onderaan de eikel maar dokter zei dat dit geen kwaad kan? Heeft iemand een idee wat dit zou kunnen zijn.
Ben vooral bang voor dat ene k……

Ik hoor graag of iemand een idee heeft of we wellicht een uroloog dit leest.

Vriendelijke groet.

J

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 3 december 2023 22 31
53 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Een uroloog zal het hier in elk geval niet lezen..... Op dit forum zijn geen artsen of specialisten actief en reageren ook geen artsen op vragen.
Je kunt waarschijnlijk beter een verwijzing naar een uroloog vragen en als je daar al geweest bent, een second opinion bij een andere uroloog.

Groetjes Suzan

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 4 december 2023 8 51
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]