Pijn, Spiertrillingen en Veranderd gevoel

Reageren
0
0

Een halfjaar geleden ben ik hard gevallen van mijn fiets en heb ik iedere dag nekklachten. Gelukkig gaat het al beter dan een paar maanden terug.

Alleen heb ik ook al maanden last van spiertrillingen in voornamelijk mijn voeten/benen (in rust). Ook heb ik vaak last van een brandend gevoel in mijn benen. Ik heb al een CT en MRI gehad van mijn nek omdat ik bang was dat er iets met mijn ruggenmerg was alleen was daar niks bijzonders op te zien.

Misschien is er toch iets aangetast in mijn zenuwstelsel of is dit door stress? Ik heb wel veel stress ervaren door deze klachten. Ik heb verder geen krachtverlies ervaren en mijn reflexen werken nog goed.

Ik ben maanden geleden al meerdere keren naar de huisarts geweest en die denken allemaal dat er niks is met mijn zenuwen. Ik ben daar nog steeds niet echt op gerustgesteld.

Misschien kan iemand hier nog een advies/inzicht op geven? Bedankt alvast.

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 8 december 2023 11 30
40 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Je zou een verwijzing voor een neuroloog moeten vragen om uit te sluiten dat het met zenuwen te maken heeft. Maar als je veel angsten/stress of spanningen hebt kan dat ook een oorzaak zijn

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 8 december 2023 17 17
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]