Pijnlijk zitvlak bij het zitten

Reageren
Categorie:
0
0

Alhoewel ik altijd een zittend beroep heb gehad,krijg ik nu na ongeveer een half uurtje zitten warme billen. Op de billen wordt het wat rood. Mijn billen smeer ik in met Sudocrem en vanaf gisteravond met koelzalf om zo zonder een ‘brandend’ zitvlak te kunnen zitten. Wanneer ik loop of in bed lig, heb ik gelukkig geen last.Wat te doen een duur decubitus kussen kopen, terwijl ik niet eens in een rolstoel zit? Ik ben 67 jaar en gebruik geen medicijnen. Wel slik ik sinds kort vitamine B-12 tabletten en soms gebruik ik poeder om wat gemakkelijker naar de wc te kunnen gaan.

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Pieter Blijenberg
Gevraagd op 27 mei 2015 15 43
1005 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Vitamine B kan wel eens huidirritaties geven maar erg vaak komt dat niet voor. Voor het overige zie ik oorzaken voor de klachten.
Misschien is het goed om eens bij de huisarts langs te gaan.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 27 mei 2015 22 30
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

En toch vraag ik mij af, kun je met zoiets naar de dokter! Die ziet mij al aankomen. Wat zijn de klachten? Nou ik ga ergens zitten en na ongeveer een half uur krijg ik een warm zitvlak. Het zitvlak gaat irriteren, dus ga je verzitten of maar weer lopen. Een koud kussen geeft even verlichting. Is er geen zalfje of zo dat helpt?

Gemarkeer als spam
Geschreven door unknown
Beantwoord door 31 mei 2015 17 31
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Uiteraard kun je daarmee naar de dokter. Daar is die huisarts juist voor. Ga dus naar je huisarts en bespreek het met hem/haar
Wellicht kan de huisarts er een zalf voor voorschrijven.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 31 mei 2015 17 44
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]