Plastic vliesje van oordop verdwenen in oor

Reageren
0
0

Eén van de plastic opzet stukjes van mijn oordopjes heeft een scheurtje en kwam daardoor al vaker los van de oordop wanneer ik deze uit deed. Vaak kon ik het, als ‘ie er niet uit zichzelf uitviel, met de hand of een pincet heel makkelijk uit m’n oor halen maar vanochtend was het vliesje ineens verdwenen zodra ik hem in en uit deed. Ik heb overal gekeken om te checken of het ding er niet uitgevallen was maar heb niks gevonden.

Ik heb zonet mijn huisarts bezocht waar de assistente mijn oor 4 keer heeft uitgespoeld. Ze meende na de derde keer iets te zien.
Toen de huisarts keek kon deze echter niks vinden en hij zweert erbij dat er niks in mijn oor zit.

Ik ben echter enorm bezorgd dat het er nog steeds in zit, het heeft een ronde vorm met een gat en is semi transparant dus het valt niet zo op. Kan het langs mijn trommelvlies geglipt zijn?
Ik werk met mijn oren en gehoorverlies of schade aan mijn oor zou naast de fysieke nadelen een enorme impact op mijn leven hebben.

Ik heb geen pijn en hoor geen merkbaar verschil tussen mijn linker en rechter oor.
Moet ik wachten tot het gaat ontsteken of is er iets wat ik doen om dat te voorkomen en hoe kom ik erachter dat er 100% zeker niks in mijn oor zit?

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Bert
Gevraagd op 25 augustus 2022 16 10
37 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Als de huisarts ernaar heeft gekeken zal er wellicht ook niks in zitten

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 25 augustus 2022 16 42
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]