Relatie aangaan

Reageren
0
0

Hallo, ik heb een vraag. Mijn ouders zijn achterneef en achternicht. 1 opa en 1 oma van mijn ouders waren broer en zus. Ondanks deze familieband, zijn de extra gezondheidsrisico’s voor kinderen uit dit soort relaties eigenlijk verwaarloosbaar klein (gelukkig maar voor mij) en kan zo’n soort relatie niet echt gezien worden als ‘ongezond’ of vreemd.

Als ik een relatie aanga met een jongen, wiens moeder ook achternicht is van mijn vader én mijn moeder (moeder’s opa kwam dus ook uit dat gezin van mijn ouders opa en oma), is dat dan een vreemde of ongezonde relatie, vergroot dat gezondheidsrisico’s van kinderen uit zo’n soort relatie tov van een achterneef-achternicht relatie? Kan ik beter deze relatie uit de weg gaan?

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Lo
Gevraagd op 18 november 2021 11 23
82 bekeken
Antwoord toevoegen
2
Privé antwoord

Ook dat zou verder geen problemen moeten opleveren

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 18 november 2021 14 29
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

In deze is het meestal eerder de morele bezwaren die parten spelen.. maar meer dan eens is er qua aantrekkingskracht,geen twijfel. Bij volle neef en nicht zijn er te directe omstandigheden. Maar zelfs dan is het in veel gevallen niet omdat er geen gevoelens zijn , maar omdat het qua familie betrekkingen en dergelijke te ingewikkeld ligt.... Ook ik heb bloedverwanten (niet alleen derde graads)die mij prikkels gaven die ik niet zou durven openbaren ... Maar zeker in het geval van achterneef nicht of neef zou ik persoonlijk niet kunnen bedenken wat het bezwaar is.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 31 december 2023 5 43
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]