Rode plekjes op eikel

Reageren
0
0

Ik (bisexueel)heb begin juni onveilige seks (eerste keer) gehad met een man (stom natuurlijk). Hij laat zich elke 3 maanden testen en zei dat hij clean was. Nu, anderhalve maand later, heb ik, sinds 2 weken ongeveer, rode plekjes op mijn eikel. De plekjes zijn heel gevoelig. Ik weet niet zeker of dit het gevolg ervan is van de onveilige seks (incubatietijd misschien). Na het wassen onder de douche is mijn eikel wel rood/paars maar trekt wel weg. Eerst waren er wat minder plekjes, maar het lijkt alsof het er meer zijn geworden. Ik heb wat sudocreme gesmeerd in het begin waardoor er een paar genezen zijn. Wat kan het zijn? Kan ik doorgaan met sudocreme smeren?

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Pieter Blijenberg
Gevraagd op 30 juli 2015 22 07
2874 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Het zou verstandig zijn op naar je huisarts te gaan. Je zou een schimmelinfectie kunnen hebben, een bacteriële infectie of wellicht toch en soa. op wart men zegt over testen kun je niet altijd vertrouwen.. Hij kan na de laatste test net zo goed een soa opgelopen hebben.
Een schimmelinfectie kan de huisarts in de regel meteen herkennen. De andere zaken zullen getest moeten worden. Misschien goed om sowieso een soa test te laten doen.

Onveilige seks is altijd onverstandig….denk daar de volgende keer aan.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 30 juli 2015 23 15
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]