Scheel zien

Reageren
0
0

Goedemiddag,

Zojuist kon ik ongeveer 15 seconden lang mijn ogen niet scherpstellen. Het begon licht maar ik begon steeds scheler te zien. Mijn hart sloeg in mijn keel maar dit zou door mijn schrikreactie kunnen komen.

Nu lees ik op Thuisarts.nl dat bij dubbel zien per direct de huisarts geraadpleegd moet worden (https://www.thuisarts.nl/minder-zien-bij-volwassenen/ik-zie-dubbel#:~:text=Bel%20direct%20uw%20huisarts%20of,staar%20kunt%20u%20dubbel%20zien.) Ik heb de huisarts gebeld maar deze was alleen beschikbaar voor spoed, ik weet niet of ik dit echt als spoed kan zien.

Verder heb ik last van migraine (met aura), ik heb gelezen dat dubbel zien een aura kan zijn voor een migraine aanval, tot nu heb ik geen migraine gehad. Ik ben een man van 33 jaar oud, rook niet en drink af en toe.

Wat zou het opeens dubbel zien kunnen betekenen? Moet ik alsnog de huisarts bellen?

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Ruve
Gevraagd op 6 september 2021 13 32
37 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Vermoeidheid kan een oorzaak zijn of dus migraine. Dat is het meest voor de hand liggende als het maar van korte duur is geweest. Als je een bril draagt, kan het ook door de bril komen als de glazen niet meer helemaal optimaal zijn voor je ogen

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 6 september 2021 14 22
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]