Schijf in wang

Reageren
0
0

Hallo

Ik heb een schijf in mijn wang en als ik eraankom voel ik het bewegen. Echter als ik in mn wang wil knijpen voel ik het niet. Ik voel hem bewegen maar voel hem niet met mijn vingers.
Ik ben bij de huisarts geweest en op verzoek een echo laten maken van de speekselklieren maar daarop zien ze niets. Ze zei dat ik maar naar de fysio moet.
Ik denk niet dat dat gaat helpen aangezien het geen pijn doet alleen wordt mijn wang soms dikker. De bult zit er al enkele maanden.

Iemand die dit ook mee heeft gemaakt of weet wat het misschien is?

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Danique
Gevraagd op 13 september 2022 11 09
74 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Als je niet naar fysio gaat,zul je ook nooit weten of zal helpen of niet en daarnaast hoeft iets ook geen pijn te doen om toch behandeld te kunnen worden.....Je huisarts wil waarschijnlijk de fysio je kaakgewricht en kaakspieren laten controleren. Komt daar niks uit,kan er zo nodig verder onderzoek worden gedaan.

Misschien eerst eens het advies van de huisarts opvolgen,voor je zegt dat het toch niet gaat helpen.

En ervaringen van anderen heb je sowieso weinig aan, je weet niet wat bij jou de oorzaak is, dus kun je het ook niet vergelijken

Gemarkeer als spam
Geschreven door Alyssa
Beantwoord door 13 september 2022 12 47
0
Ik ben bij de fysio geweest, het is geen spier, dan had het pijn moeten doen. Ook ligt het niet aan mijn kiezen/kaak want voor de huisarts ben ik bij de tandarts geweest. Iemand nog n idee wat het kan zijn? Mijn huisarts wil het eigenlijk gewoon laten gaan en niets meer doen, ik heb nu gevraagd om bloed te laten prikken.
(Danique at 14 september 2022 17 49)
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]