Slijmbeursontsteking schouder

Reageren
0
0

Lees overal dat je slecht slaapt als je op aangedane zijde ligt. Ik krijg al een toename van pijnklachten zodra ik ga liggen, ongeacht welke zijde. Doe geen oog dicht en pijnstillers halen ook niets uit. Is het wel een Slijmbeursontsteking in niet een spiertrauma. Lastige is dat ik me niet kan herinneren hoe dat ontstaan moet zijn, maar bij de oorzaken van Slijmbeursontsteking herken ik ook geen oorzaken.

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Pieter Blijenberg
Gevraagd op 20 augustus 2015 10 09
487 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Wie/welke arts heeft de diagnose gesteld?

Gemarkeer als spam
Geschreven door Tandor
Beantwoord door 20 augustus 2015 10 50
0
De assistente via de telefoon
(Msuited at 20 augustus 2015 12 06)
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Wat is dat dan voor wat? Heeft die dan ook al voor arts gestudeerd en sterker nog kan die een diagnose stellen via de telefoon?
Dat is niet acceptabel. Maak een afspraak bij je huisarts….

Gemarkeer als spam
Geschreven door Tandor
Beantwoord door 20 augustus 2015 12 45
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Nou, via goede trage kun je vaak een heel eind komen met diagnostiek. Daar worden deze mensen tegenwoordig voor opgeleid. NHG triage is een prima hulpmiddel. Zeker om te differentiëren tussen spoed en kan wel een dagje wachten. Niet zo vreemd dus en scheeld veel in de wachtrijen in de huisartsenpost. Niets mis mee en wordt ook direct bij verteld om de volgende dag contact op te nemen wanneer je twijfels hebt, aanvullende vragen hebt etc. Heb vanmorgen dus direct gebeld voor een vervolgafspraak vanmiddag. Dus zeker wel acceptabel, maar stelde de vraag hier of de klachten van slecht slapen ongeacht zijde manier van in bed liggen ook nog steeds past in het beeld van een Slijmbeursontsteking.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Msuited
Beantwoord door 20 augustus 2015 13 09
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

de NHG Triage is alleen bedoeld om een triage te maken. Dus spoed of geen spoed. Omdat je er niet bij had verteld dat het de HAP was, dacht ik dat het de assistente van je huisarts was….
Alleen een arts, is bevoegd om een diagnose te stellen…..
Bij een fikse slijmbeursontsteking kan iedere houding pijnlijk zijn. De hele schouderpartij beweegt ongeachte de zijde waar je op ligt.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Tandor
Beantwoord door 20 augustus 2015 13 41
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]