Stekende pijn links onderin de rug, veel plassen.

Reageren
0
0

Hallo,

Ik ben 20 jaar oud, ik gebruik geen andere medicijnen dan de pil, ik rook niet en ik heb sinds gisteren last van deze klachten.

Ik moet sinds gisterochtend elke 5 minuten plassen. Normaal zou je dan denken aan een blaasontsteking, maar het doet geen pijn en het is erg veel urine. Ook is het donkergeel van kleur, maar ik drink 2 liter water per dag en daarbij ook ander drinken.

Vanochtend werd ik wakker en had ik hele erge steken links onderin de rug. Vooral met diep inademen doet dit pijn. Ik dacht eerst aan het feit dat ik misschien verkeerd had gelegen, maar ik vind het on combinatie met het vele plassen toch een beetje vreemd. Vooral omdat ik bang ben dat het iets met mijn nieren te maken heeft.

Voor dat ik de dokter bel, wil ik proberen om hier een antwoord op mijn vraag te krijgen.

Alvast bedankt!

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Pieter Blijenberg
Gevraagd op 18 augustus 2015 8 48
177 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Oei, ik denk dat jij iets aan de nieren hebt.. jou symptomen geeft aan dat een van je nieren niet goed werkt (misschien niersteen) omdat je niet veel drinkt zeg je… ga naar huisarts, hij zal denk ik zeggen nu veel drinken… maar dat is aan hem. het kan ook totaal iets anders zijn maar ga hiermee na huisarts zal ik zeggen. vaak plassen is beter dan minder plassen en voor al dat het donker van kleur is, dat betekend dat je weinig vocht krijt…. SUCCES!! charlie veel sterkte.. we horen graag weer van je

Gemarkeer als spam
Geschreven door ff na huisarts gaan
Beantwoord door 18 augustus 2015 15 30
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]