Super pijnlijk gebeft (zuigen/bijten)

Reageren
0
0

Afgelopen maandag heeft een man mij gebeft. Maar niet erg goed. Hij was erg ruw (hard zuigen, hard bijten) en negeerde mijn aanwijzingen volledig waardoor het een flink pijnlijke ervaring was. Aanwijzingen als in: auw, dit is te hard, zachtjes, niet zo bijten, wees lief, auw, meer tong minder tanden alsjeblieft, niet zo hard zuigen, etc… Het heeft dan ook niet lang geduurd en er is daarna niets anders seksueels gebeurd. Mijn clitoris en schaamlippen deden erg pijn en doen dat nog steeds. Mijn clitoris was eerst felrood en gigantisch opgezet en aan de rechterkant was mijn binnenste schaamlip ook gigantisch rood (waar hij zich vooral op focuste). Ik kan niet afvegen na het plassen (ik dep voorzichtig, maar doet erg pijn), ondergoed doet pijn en lopen doet zeer. Af en toe komt er een stekende pijn opzetten in mijn clitoris. Gisteren heb ik voor het eerst voorzichtig een kijkje genomen en zag ik een soort bultje aan de rechterkant van mijn clitoris. Nu vraag ik me af of dit simpelweg is van het harde zuigen en bijten of dat ik me zorgen moet maken over herpes oid. De kans lijkt me klein, want de pijn was er vanaf het moment dat hij bezig was. Verder heb ik geen klachten. Maar ik vraag me af of het normaal is dat ik nog steeds pijn heb? Ik neem pijnstillers en die helpen wel wat. Is er verder nog iets wat ik kan doen? Hoe lang zou het herstel moeten duren? Ik kan online (gelukkig) weinig soortgelijke ervaringen vinden, want zo’n pijnlijke befbeurt wens ik niemand toe.

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Linda
Gevraagd op 20 november 2020 11 49
1296 bekeken
0
hoe is het afgelopen/nu? Mijn man heeft vorig jaar waarschijnlijk ook te krachtig gezogen daar (was toen niet pijnlijk), maar daarna ook een kleine uitstulping waar een korstje op kwam/beetje bloed terwijl mijn baarmoeder al eerder verwijderd was en ook mee naar de (vrouwelijke) huisarts geweest: bloedvat(en) zijn gevoelig, niks aan doen, geen kanker oid. Uitstulping bleef helaas, maar werd wel veel kleiner en geen last. Tot (eer?)gister: Weer helemaal opgezet dat plekje, terwijl er "niks" gebeurd is; spijkerbroek strak en veel trap op/af gelopen? Ik baal hier gigantisch van, dus ik ben benieuwd hoe het de vraagstelster uit 2020 nu vergaat....
(Anoniem at 2 april 2023 7 13)
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Zojuist met mijn huisarts gebeld, waarschijnlijk zijn het inderdaad wondjes van zijn hardhandigheid. Maar voor de zekerheid even langs de gynaecoloog.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Linda
Beantwoord door 20 november 2020 16 25
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Dat is een verstandig besluit. Dat de klachten van een soa komen is erg onwaarschijnlijk

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 20 november 2020 17 26
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Die vent een flinken schop in z’n zak geven of ook ff hard in z’n eikel bijten

Gemarkeer als spam
Geschreven door Floor
Beantwoord door 12 januari 2023 16 21
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Ik hoop dat je die kerel nooit meer uitnodigd

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 28 februari 2024 5 48
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]