Uitscheuren tijdens de seks

Reageren
0
0

Beste,
Ik en mijn vriend hebben nu al een tijdje geen seks gehad omdat ik, een aantal weken geleden uitgescheurd was naar beneden (dus richting de anus). Ik had er tijdens de seks geen last van maar toen ik ging plassen brandde het enorm. Telkens als wij seks hebben gebeurde dit, en het wondje herstelde weer binnen een paar dagen. Toch blijft het vervelend. We doen altijd goed voorspel en gebruiken ook glijmiddel. Nu voelt het alsof het gewoon niet gaat passen zonder dat dat scheurtje weer opengaat, wat natuurlijk niet fijn is. Ik heb het hele internet afgezocht en alle forums gelezen maar ik kan nog geen oplossing vinden. Iemand enig idee?

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 10 juni 2024 10 18
62 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Naar de huisarts gaan en laten onderzoeken wat de oorzaak is is waarom het niet past? Tenzij je al weet dat je vriend uitzonderlijk groot geschapen is en dat de reden zou kunnen zijn?
Niet alles is via internet of een forum op te lossen,soms ontkom je er niet aan om er gewoon ouderwets mee naar een arts te gaan voor onderzoek....

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 10 juni 2024 11 16
0
Ja, hij is inderdaad best groot geschapen, alleen we hadden hier in het begin dus geen problemen mee, en gebruiken dus ook altijd glijmiddel. Dus dat kan in mijn ogen het probleem niet zijn.
(Anoniem at 10 juni 2024 12 25)
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Dan dus op naar de huisarts

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 10 juni 2024 19 19
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]