Answer Question
0
0

Hallo, Op Internet vind ik terug dat als een kindje waterpokken heeft dat het niet mag vliegen zonder medische verklaring. Mijn kindje is in aanraking geweest met kinderen met waterpokken dus er bestaat een kans dat hij dit gaat krijgen.
Volgende week gaan we op vakantie, dus met deze kwestie de assistente van mijn huisarts gebeld. Die vertelde wat ik al wist, dat hij het virus al bij zich kan dragen en al besmettelijk kan zijn. Dus dat hem weren van het vliegtuig niet nodig is en dus een medische verklaring ook niet.
Wat is hier uw ervaring mee? Het nou erg vervelend zijn als we dan toch niet toegelaten zouden worden om te vliegen.
Vriendelijke groeten, Angela den Boer

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Pieter Blijenberg
Gevraagd op 18 mei 2015 19 49
1079 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Als het kind geen blaasjes heeft of korstjes van de blaasjes is er verder niets aan de hand. Zijn er wel blaasjes of korstjes is een medische verklaring nodig. Nu is er nog niets aan de hand. Of je kind ook daadwerkelijk waterpokken krijgt is nog maar de vraag. Ontstaat er een uitbraak als je in het buitenpand bent, zul je daar een medische verklaring moeten zien te krijgen.

De incubatietijd is 11 tot 21 dagen, dit geeft de tijd aan tussen besmetting en het moment dat de eerste verschijnselen zich voordoen. Besmetting kan ontstaan 2 dagen voordat er zichtbare symptomen zijn. Je kunt zelf dus even uitrekenen wanneer een uitbraak te verwachten is.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 18 mei 2015 21 35
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB