Vraag betreffend mijn vriend

Reageren
0
0

Mijn vriend is iemand die niet snel naar de huisarts gaat ‘is niets’ ‘we gaan allemaal wel dood’, maar hij heeft het afgelopen jaar vaak lopen snotteren. Prima, veel mensen zijn chronische snotteraars, maar het viel mij de laatste keren onwijs op dat hij zowel uit zijn neus als uit zijn keel bruin slijm eruit gooit. Elke keer weer. Ook loopt hij steeds smerig zijn keel te schapen. Tijdens de seks vloog er laatst, dacht ik, (toen deed hij niet smerig*) fanatiek slijm/speeksel uit, ook dit was een bruine kwak.

Ik vind dat hij naar de huisarts moet, in mijn ogen is het niet normaal meer, maar hij vertikt het. Wat kan dit zijn? Gezond is het in ieder geval niet en of het een verkoudheid is? Een enkele keer raak ik verkouden door hem/heb eens keelpijn, maar 98% van de tijd steekt hij mij nergens mee aan. Betwijfel ook dat mijn klachten bij hem vandaan kwamen Dus of het een infectie is? Maar ja, daar heeft hij het te lang voor..

Weet iemand raad?

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Noëlle
Gevraagd op 22 oktober 2022 1 34
37 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Ik denk dat de enige raad is, toch naar de huisarts gaan.
Want zonder onderzoek zal niemand kunnen vertellen wat precies de oorzaak is, dan blijft het gissen. En als je niet weet wat de oorzaak is,kun je er ook niet gericht iets aan doen.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Suzan
Beantwoord door 22 oktober 2022 9 15
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]