Wat kan dit zijn?

Reageren
Categorie:
0
0

Ik heb altijd klachten gehad van de menstruatie daar niet van, alleen merk ik nu andere klachten. Ik wou vragen of iemand enig idee kan hebben wat dit zou kunnen zijn?

Nu wil ik er wel bij vermelden dat ik nu al 2 weken ongeveer best heftig vloei ondanks dat ik anticonceptie heb wat normaal altijd geholpen heeft daar tegen.

Ik ben nu al een paar dagen misselijk/duizelig. Heb een heel raar gevoel bij de maag soort brandend maagzuur wat ik voel tot aan m’n keel alsof ik moet overgeven en het wilt niet komen. Voel me erg licht in mijn hoofd, geen eet lust meer. Veel zweten en soms versnelde hartkloppingen, merk nu ook al twee dagen wat ik apart vind om uit te leggen alsof er een bal in mijn baarmoeder zit, weet het niet anders te beschrijven alsof er een soort bal in lijkt te zitten. Soms een druk (steek op de borst) merk tintelingen vaakst in linker arm en of hand. Dit is ook soms maar houd lang aan. Hoofdpijn, en vermoeid en energiek loos.

Ik weet begot niet wat dit eventueel kan zijn en of dit ernstig kan zijn? Ik dacht eerst aan eventuele zwangerschap ook omdat ik veel moet plassen maar vanwegen t feit dat ik nu al 2 weken menstrueer kan dit niet..

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 23 juni 2023 19 56
95 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Hoi,

Op dit forum zijn geen artsen aanwezig, ik zou je dus aan willen raden naar de huisarts te gaan.
Of het iets ernstigs is, kan niemand je zo zeggen,maar het zijn wel klachten waar je mee naar een arts zou moeten gaan.
Twee weken bloedverlies is niet goed en dat alleen kan al klachten als duizeligheid veroorzaken.
De oorzaak van het bloedverlies moet dus onderzocht worden.

Groetjes Suus

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 24 juni 2023 8 25
0
Ben ik geweest, alleen ik ben vergeten aan te geven over het gevoel dat het net voelt alsof er een bal in mijn buik zit.. daarom dat ik even hier op terecht kwam
(Anoniem at 24 juni 2023 10 20)
0
En wat gaf je huisarts dan als oorzaak van je klachten? En wat was het advies wat je hebt gekregen? Gr. Suus
(Anoniem at 24 juni 2023 11 21)
0
Niks.. ze wist het ook niet vandaar dat ik hier terecht kom heb geen advies gekregen.. meerdere zwangerschap testen gedaan voor de zekerheid kwamen er eerst positief uit veranderde erna weer naar negatief.
(Anoniem at 24 juni 2023 17 36)
0
Vraag dan een verwijzing naar een gynaecoloog, zodat er verder onderzoek gedaan kan worden. Een beetje raar dat je huisarts zelf niet op dat idee komt, vind ik. Gr Suus
(Anoniem at 24 juni 2023 18 33)
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]