Wegraking

Reageren
0
0

Ik werk op een PG afdeling en heb vandaag iets meegemaakt, kunt u mij vertellen wat u denkt dat deze mevrouw gehad heeft?
Mevrouw X heeft alzheimer en woont op een PG afdeling. Samen met mijn collega heb ik mw vanmorgen gedoucht, dit ging goed mw was zo als altijd gezellig aanwezig en goed aanspreekbaar. Op het moment dat ik de onderkant afdroogde bij de billen werd mw stijf, liet zij ontlasting en urine lopen en draaide de ogen weg, vervolgens werd mw heel slap en bleek. ik heb toen even gedacht dat zij overleden was, maar ik voelde nog de hartslag en even later begon mw op een blazende manier te ademen. Ik heb mw toen samen met mijn collega op bed gelegd en is mw niet meer bij kennis geweest. RR 160/90 Pols 66 BldS 5,1

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Pieter Blijenberg
Gevraagd op 27 juli 2015 15 26
227 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Die vraag kan ik zo niet beantwoorden. Er zal toch wat verder onderzoek nodig zijn… Misschien een psychogene aanval…of toch een insult met een tonisch-clonische aanval die vaak gekenmerkt wordt door urinaire en fecale incontinentie..
Ik neem aan dat de instelling over een arts beschikt en deze ook is gewaarschuwd…

Gemarkeer als spam
Geschreven door Tandor
Beantwoord door 27 juli 2015 15 56
0
Arts is inderdaad gewaarschuwd en ook langs geweest, maar omdat zij geen diagnose kon stellen (verder onderzoek is niet wenselijk) wilde ik kijken of iemand hier op het forum misschien een idee had.
(Bumka at 27 juli 2015 16 01)
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Ik kan zo 1-2-3 geen andere oorzaak bedenken…

Gemarkeer als spam
Geschreven door Tandor
Beantwoord door 27 juli 2015 16 40
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]