Answer Question
0
0

Hallo,

Ik gebruik nu een tijdje Bupropion 300mg voor ADD en depresieve klachen.
Voordat ik hieraan begon gebruikte ik af en toe drugs op feestjes (xtc, cocaine, speed of 3mmc).
Ik wil nu graag weer een keertje drugs gebruiken en ik weet dat de eerste reactie gaat zijn dat ik niets moet combineren.
Maar toch de vraag, als ik weer een keertje drugs wil gebruiken, welke van de 4 boven genoemde brengt de minste risico’s met zich mee?

Groeten

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 1 november 2021 16 48
496 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Met dit medicijn is het niet verstandig om welke drug dan ook te gebruiken, maar ook bij depressieve klachten is het onverstandig om een van gen. drugs te gebruiken

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 1 november 2021 18 33
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Bedankt voor je reactie.
Ik vraag me toch af dat wanneer ik toch weer een keer drugs wil gebruiken, welke drugs het minste risico's met zich mee brengen.
Ik lees bijvoorbeeld dat Bupropion en 3mmc allebei cathinonen zijn, betekent dit dat het juist meer of minder risico's met zich mee brengt in vergelijking met andere drugs.
Ik lees ook dat Bupropion op dopamine en noradrenaline werkt en niet op serotonine, brengt het gebruik van speed of cocaine (dopamine) of juist xtc (serotonine) dan juist meer of minder risico's met zich mee in vergelijking met andere drugs?

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 1 november 2021 19 13
Stom dat je geen tweede antwoord meer hebt ontvangen. Ik was ook wel benieuwd..
( SB235 at 25 maart 2022 1 42)
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Het antwoord was al gegeven. Voor het overige is dit geen "drugs advies" site.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 25 maart 2022 15 08
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Ik had het ook graag willen weten, en waarschijnlijk velen met mij. En het is lastig om hier voldoende informatie over te vinden. Ook al zou je het gebruik niet adviseren wat je ook wel verwacht van een huisarts is het toch fijn dat als iemand het toch van plan is iig advies te geven hoe dit op een zo minst risicovolle manier is. In het belang van de gezondheid van de persoon. Ik vind het heel goed dat iemand je met deze vraag benaderd wat veel mensen niet eens zullen doen en jammer dat er dan eigenlijk geen antwoord op gegeven word waardoor diegene nu wellicht meer risico zal nemen door gebrek aan informatie. Op de drugs info sites is ook weinig bekend over bupropion in combinatie met middelen.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Jammer hoor
Beantwoord door 29 december 2022 10 25
Je bent hier niet bij een (huis)arts, dus op deze site hoef je van een huisarts helemaal niks te verwachten. Staat ook duidelijk aangegeven trouwens.
( Xxx at 29 december 2022 10 54)
Antwoord toevoegen
1
Privé antwoord

Je kunt ook niet verwachten van een arts of een zorgprofessional, dat die advies gaat geven hoe drugsgebruik minder risicovol is. En al helemaal niet in combinatie met medicijnen waarvan eerder al is aangegeven dat het niet kan.

" jammer dat er dan eigenlijk geen antwoord op gegeven word waardoor diegene nu wellicht meer risico zal nemen door gebrek aan informatie"
Het ligt niet aan gebrek aan informatie. Het is de drugsgebruiker zelf die risico's neemt. Volledige eigen verantwoordelijkheid. Dus niet de risico's afwentelen op anderen omdat er geen informatie zou zijn. Informatie was er wel: Er staat duidelijke NIET DOEN

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 29 december 2022 17 35
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB