Answer Question
0
0

ik heb al lang klachten met mijn spieren en ik heb heel veel stress. hiervoor ben ik al meerdere keren bij de HA geweest, maar hij wil me steeds doorverwijzen naar een psycholoog. dat wil ik niet, omdat dat voor mij niet werkt. zodra ik bij een vreemde zit, kan ik niks vertellen. nu heeft iemand mij verteld over wietolie, dat dat rustgevend en ontspannend is. maar ik weet niet waar ik dat moet kopen (ik ben niet iemand die een coffeeshop binnenwandelt) en hoe ik dat gebruiken. kunt u mij advies geven?

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Pieter Blijenberg
Gevraagd op 11 augustus 2015 15 07
245 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Wietolie is illegaal. Ik kan je daar helaas niets over vertellen( waar te verkrijgen en hoe te gebruiken)
Maar voor je echte problemen gaat dat niet helpen. Wietolie bevat met als wiet THC. Van wiet is bekend dat het de gevoelens en de emoties die je hebt voor het gebruik, versterkt terug laat komen. Op het moment van gebruiken zal dat wat rust en ontspanning geven, maar als het is uitgewerkt komen de problemen en klachten dubbel zo hard terug. Als je lichamelijke klachten krijgt van heel veel stress, zijn de klachten psychisch. Wietolie/THC gaat hierbij echt niet helpen.

De optie van een psycholoog is lang niet zo slecht als je denkt. Ik zou je toch willen aanraden om het een keer te proberen. Het is de taak van de psycholoog om ervoor te zorgen dat je niet dichtslaat

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 11 augustus 2015 18 09
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB