0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 27 april 2016 10 47
1661 bekeken

Mijn moeder is al een aantal dagen benauwd , en net is de dokter geweest en die heeft de zuurstofgehalte gemeten , en is 82% is het dan niet verstandig om zuurstof toegediend te krijgen ?

Gemarkeer als spam
Geschreven door Tandor
Beantwoord door 27 april 2016 13 32
Privé antwoord
Of het toedienen van zuurstof is geïndiceerd, is toch van meerdere factoren afhankelijk. Heeft de huisarts hier verder nog iets over gezegd? Hoe oud is je moeder? Is ze ziek?
Gemarkeer als spam
Geschreven door Silverleaf
Beantwoord door 29 april 2016 11 34
Privé antwoord
Maar al te vaak leid het zelf meten van saturatie en bloeddruk tot extra zorgen. Maar al te vaak wordt er verkeerd gemeten, of de resultaten verkeerd geïnterpreteerd. Belangrijkere vraag is waarom is je moeder zo benauwd, want 82% voor een ‘gezonde’ persoon is te laag.
Gemarkeer als spam
Geschreven door Mary
Beantwoord door 22 augustus 2018 22 19
Privé antwoord
Gisteren zakte ik door mijn benen en viel voorover op straat. Bij de huisarts was mijn zuurstof in bloed 82 en ik kreeg gelijk zuurstof. Ik ben wel een astma patient en hartpatient. Ik bleek zuurstofgebrek te hebben gehad in mijn benen en hoofd. Ik moet het rustig aan doen. Dat gaat vanzelf, omdat ik 2 gekneusde ellebogen heb van het vallen. Ik ben 64 jaar oud. Tijdens fysio is mijn zuurstof 99, maar zodra ik tot rust kom zakt mijn zuurstof

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB