Zwanger?

Reageren
0
0

Ik heb ongeveer 2 weken een zeurende pijn in mijn onderbuik. Het begon aan beide kanten, zit nu alleen links. Dacht aan een verstopping, zal wel weggaan. (Het voelde eerst als druk op mijn darmen, maar volgens mij is dat het niet).

Niet gebeurd.. alleen heb ik sinds een aantal dagen onwijze last van avond misselijkheid, geen bekend tafereel, maar komt ook best vaak voor bij vrouwen. Weet dat mijn moeder hier ook last van had.

Mijn vriend en ik vertrouwen op de pil, enige moment dat er een hoesje omheen gaat (hij is student) is als hij dronken thuis komt, we beide zin hebben, maar ik te moe ben om nog op de wc te gaan zitten om het plassen te forceren en mijn vagina vervolgens schoon te spoelen. Dit is een enkele keer.

Neem de pil altijd, ondanks ik geen stipte tijd nakom, binnen 12u van elkaar in. Netjes dus. (Alleen heb ik net wel mijn pil eruit gebraakt* kon het niet meer binnen houden)

Nu is er een kleine kans dat je alsnog door de pil heen zwanger kan raken (ik oog ook een stukje voller): is mijn verhaal een reden om een zwangerschapstest te gaan halen? Of maak ik mij zorgen om niets? (Hoe graag ik ook een kindje zou willen, mijn vriend moet er nog niet aan denken en om eerlijk te zijn ben ik ook nog niet geschikt om moeder te worden)

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Lindsey
Gevraagd op 4 oktober 2022 1 54
44 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Daar kan niemand je zo antwoord op geven. als je denkt zwanger te kunnen zijn moet je een zwangerschapstest doen.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 4 oktober 2022 18 50
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]