Zwanger ja of nee?

Reageren
Categorie:
0
0

Hallo, ik ben net begonnen aan de anticonceptie pil, en ik ben seksueel actief. Ik was op de 3e dag van mijn menstruatie begonnen en heb een week geen seks gehad, maar het kan ook 6 dagen zijn geweest. Ik heb de pil netjes geslikt en ik heb geen medicijnen gebruikt ook niet overgegeven of diarree. Nu ben ik in mijn stopweek en ben ik vaak misselijk, hoofdpijn en heb ik menstruatie klachten, al is mijn misselijkheid niet zo erg dat ik er van moet overgeven maar toch heb ik wel last van. Maar terug naar mijn stopweek, ik zit al op de 5e dag en ik ben nog steeds niet ongesteld en heb wel menstruatieklachten, Ik gebruik het merk marvelon. zou ik zwanger kunnen zijn?

Mvg

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Pieter Blijenberg
Gevraagd op 30 maart 2015 15 28
146 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Als je de bijsluiter leest, zie je dat de eerste maanden je menstruaties nog erg onregelmatig kunnen zijn. Dat hoeft dus verder geen probleem te zijn. Gewoon nog even afwachten.
De eerste 7 dagen is de pil niet betrouwbaar. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat je je aan de adviezen houd die bij de pil horen. 7 dagen zijn er dan geen 6. Als je menstruatie uitblijft kan dat door het starten van de pil komen. maar als je toch te snel onbeschermde seks hebt gehad is het wellicht verstandig om toch maar een zwangerschapstest te doen.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 30 maart 2015 21 32
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]