1 huisarts 2 verschillende medische dossiers ,Jong nooit klachten sport en heb stiekem al jaren COPD volgens meneer de dokter die ik in geen jaren gezien of gecontacteerd heb

Reageren
Categorie:
0
0

Ik vraag me af hoe ik kan voorkomen dat als ik onverhoopt ( eve afkloppen ) Spoedeisende hulp nodig heb . De toesnellende spoedhulp ( hardwerkende ambulance broeders – zusters en stagiairen ) niet hoeven mee te maken dat een gezonde jonge man in de beste tijd van zijn leven onnodig door hun handelingen sterft terwijl zij mij met al hun kunde en inzet mij het leven proberen te redden.

Dit ,omdat de informatie die hun tot hun beschikking hebben vanuit mijn medisch dossier VOLLEDIG FRAUDULEUS en totaal ongefundeerd achter mijn rug zonder mijn medeweten of toedoen om mij onduidelijke redenen vervalst is.

Ik heb de ORIGINELE documenten in mijn bezit ,WIE WILT DEZE ZIEN?
gelukkig is COPD ( een van de valse vermeldingen ) makkelijk te ontkrachten. nu moet ik nog hulp zien te vinden om de rest van de vaktermen te ontcijferen. Succes allemaal en vergeet niet je medisch dossier af en toe te controleren bij verschillende instanties om te voorkomen dat jou straks hetzelfde aangedaan word.

Gemarkeerd als spam
Geschreven door @fijs17
Gevraagd op 20 maart 2023 19 18
29 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Misschien een psychiater erbij betrekken? Achterdocht en totale irreële gedachten. Je it jezelf hierbij nogal in de weg. Zoek hulp

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 25 maart 2023 0 46
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]