9000 calorieën en ik kan niet braken

Reageren
Categorie:
0
0

Ik lijdt aan boulimia al een paar jaar. Normaal gaat braken me echt veel te makkelijk af. Nu had ik gisteren m’n grootste eetbui ooit, namelijk 9000 calorieen. En ik kon gewoon niet braken, wat ik ook deed. Dit gebeurde gisteren om 17:00. Het is nu 11:00 sochtends. Ik heb nog steeds enorm veel pij, ecbt heeeel veel pijn. Ik lijk ong 7 maanden zwanger en ik heb enorme dorst. Drinken doet veel pijn en dat komt gek genoeg wel omhoog. Ook krijg ik er nu koorts bij. Mensen die ik ken en ook zoiets hebben meegemaakt zeggen dat het over gaat en moet wachten op ontlasting. Het probleem is dat ik in anderhalve dag nog niet eens moet plassen. Ik kan niks meer, zelfs op bed liggen kost moeite en doet enorm veel pijn. Moet ik nu laxeermiddelen nemen? Hier ben ik al een paar jaar niet meer verslaafd aan dus als ik het zou nemen is het compleet zonder risico. Morgen moet dit ecbt helemaal weg zijn want dan ga ik de dag weg. Verdere info is dat m’n spijsvertering heel langzaam is door jaren anorexia en nu dus boulimia. Alsjeblieft, is er iemand die me kan helpen?

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Pieter Blijenberg
Gevraagd op 23 februari 2016 10 56
142 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Het beste is om er helemaal niets aan te doen. Het gaat vanzelf over. Je kunt het niet forceren…

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 23 februari 2016 13 39
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Wat vervelend, dan zit het allemaal in de weg. heb het zelf ook gehad, boulimia, anorexia. Eventjes rustig aan doen.
Ik hoop dat je goede hulp hebt voor de emotionele kant. Verder is het belangrijk om goed voor je lichaam te zorgen, wel lastig als je al moeite hebt met je eigen lichaam. bij een eetstoornis is de biochemie van je lijf belanrijk. er kan sprake zijn van een serotoninetekort. ga maar na, al die suikers die je waarschijnlijk eet, die ontregelen je lichaam.
dus voldoende eiwitten en de juiste vetten en zorgen voor wat voedingssupplementen, zoals vitamine B. Verder kan 5htp helpen om de serotonineniveaus te verhogen. het helpt om je eetlust te reguleren en verbetert je humeur. mocht je last hebben van slapeloosheid dan kan dat ook minder worden.
liefs en sterkte.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Tatatorretje
Beantwoord door 15 maart 2016 22 12
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]