A-C gewricht vs. auto ongeluk

Reageren
0
0

Begin mei heb ik een auto ongeluk gehad. Hier was sprake van een kop-staart botsing waarbij ik de voorganger/ slachtoffer was.

De 1e avond voelde ik een pijn in de omgeving van mijn rechter sleutelbeen. Deze pijn is nu nog. Op verzoek van HA doorgestuurd naar neuroloog en deze verwees mij door naar osteopaat. Daar zijn foto’s gemaakt en deze arts vertelde mij dat hij ‘slijtage’ zag. Ook al ben ik pas 34! Er was een soort van donker ‘spleetje’ te zien op de foto.
Ik kan niet geloven dat hier sprake is van slijtage omdat ik deze pijn/ ongemakken pas ervaar sinds het auto ongeluk en sindsdien is het niet vermindert.

Ik had de arts gevraagd of dit veroorzaakt kon zijn door het ongeluk. Hij antwoorde met dat hij het niet eerder had gezien door een auto ongeluk.

Op forums op het internet kom ik een soort gelijke situatie tegen. Kan een auto ongeluk enige ‘wrijving’ veroorzaken op het A-C gewricht met blijvende schade?

Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 5 september 2016 18 59
164 bekeken
Edit: de neuroloog voelde iets aan het A-C gewricht vandaar dat ik werd doorgestuurd. Bovenstaande gaat ook over dit gewricht.
(Morgan at 5 september 2016 19 02)
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Het zou inderdaad kunnen. Maar dat is achteraf moeilijk vast te stellen

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 5 september 2016 21 42
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]