0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Onbekend
Gevraagd op 14 december 2017 14 34
2314 bekeken

Hallo

Ik ben 19 jaar en ik heb heel lang last gehad van een te kleine opening rond mijn penis, dit ben ik beginnen te strechten waardoor het nu is opgelost. Maar nu had ik mijn voorhuid volledig naar achter getrokken voor te wassen, toen zag ik dat een een stukje vel de voorhuid met de eikel verbind waardoor het niet helemaal over de eikel gaat.

Ik heb hier wat over opgezocht en de meesten zeggen dat het door een operatie moet worden opgelost, graag zou ik jullie gedachten eens willen weten over dit voorval.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 14 december 2017 14 44
Privé antwoord

Het lijkt erop dat je het toompje bedoeld. Maar dat is heel normaal en hoort er te zitten. Dat is een inderdaad een verbinding tussen voorhuid en eikel. Op de foto zie je een voorbeeld. Het toompje kan er bij iedereen wel iets anders uitzien of wat breder zijn.

Attachments:
Gemarkeer als spam
Geschreven door Onbekend
Beantwoord door 14 december 2017 15 20
Privé antwoord
Beste, danku voor het snelle antwoord. Wat jij zegt is niet wat ik bedoelde, Het is aan de zijkant van mijn eikel en het is juist alsof een stukje vel van mijn voorhuid is vastgelijmd aan mijn eikel. (indien nodig kan k foto maken) Hopelijk kan je me verder helpen ALvast bedankt
Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 14 december 2017 15 28
Privé antwoord

Dan zal het een verkleving of een vergroeiing zijn. In dat geval raad ik je aan om naar de huisarts te gaan. Die kan dan kijken of ket een verkleving of een vergroeiing is. Is het een verkleving, dan kan dat wel worden losgemaakt. Een vergroeiing zou eventueel geopereerd moeten worden.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB