aardapellen

Reageren
Categorie:
0
0

Gisteren heb ik aardappelen gegeten (klein stukje) dat vreemd smaakte, we hadden aardappelen de dag voordien niet klaar gemaakt maar wel in water laten staan, daarna hebben we het water ververst, toen ik er van proefde had dit een rare smaak, ik heb er een klein stuk (halve aardappel) van gegeten…de incubatietijd van salmonella is 1-3-10 dagen? Ik maak me er zorgen over…

Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 9 mei 2017 22 24
64 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Van aardappelen krijg je geen salmonella, bovendien zou je daar niets van proeven. Het is van de aardappelen zelf geweest. Ze hadden even gewassen moeten worden. Niet schadelijk overigens

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 9 mei 2017 22 32
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Ok! Bedankt voor je antwoord!

Gemarkeer als spam
Geschreven door jayjay
Beantwoord door 9 mei 2017 22 34
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]