Afscheiding penis

Reageren
0
0

Goedemiddag,

Ik heb sinds een lange periode doorzichtige afscheiding waterig / slijmerig.

-soms kleine penis (erg teruggetrokkken)
– doorzichtig slijm/ waterig afscheiding. Soms alleen het gevoel en soms ook echt beetje slijm (zie afbeeldingen). Het is niet dat het er dan uitgutst maar de hoeveelheid als ik de foto’s p
– soms jeuk / pijn in de penis.

Nav aanleiding van deze klachten bij huisarts geweest (meermaals) en lichamelijk en urine onderzoek gehad maar hier kwam volgens de huisarts niks uit. Ook een keer antibiotica gehad maar dat heeft de klachten niet laten verdwijnen.

Ik heb daarnaast last van testikels (koud gevoel / koude schok bij testikels). Vorig jaar testikels ook onderzocht maar ik kwam niks uit. Ook bloed laten testen voor de werking van de testikels o.a. Hier kwam niks uit.

Soms elke dag een (paar) keer doorzichtig vocht/ afscheiding en soms dagen dat dit niet is (en dan weer terug komt) Ik wordt er een beetje gek van. Het is altijd doorzichtig (waterig) en geurloos.

Is het aannemelijk dat die afscheiding een verband hebben met PDS En/ of stress (doordat die afscheiding er dan is schik ik toch elke keer)

Herkennen mensen die (vergelijkbare) klachten?

Vriendelijke groet,

anoniem

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 4 februari 2024 12 06
236 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Het zou voorvocht kunnen zijn als je een erectie hebt gehad of opgewonden bent geweest of wat vocht uit de urinebuis want die is ook vochtig vanbinnen. Dan zou een overspannen bekkenbodem de oorzaak kunnen zijn

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 4 februari 2024 14 06
0
Goedemiddag John, Nee geen erectie. Zojuist ook in de auto gezeten en heel de tijd gevoel dat penis nat is. Bij thuis komen even kijken en zag een kleine, doorzichtige druppel (vocht/slijm) uit de penis komen. Op wc papiertje gaf het ook een druppel afdruk. Ook deze keer geurloos en kleurloos. Past dit bij bekkenbodum klachten dan in combinatie met de andere bovenstaande klachten. En herkennen andere mensen dit?
(Anoniem at 4 februari 2024 15 44)
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

De bekkenbodemspieren kunnen dat veroorzaken

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 4 februari 2024 18 48
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]