0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Hopeloos
Gevraagd op 28 november 2018 16 00
70 bekeken

Ik heb een vraag.

Ik heb al bijna 2 jaar last van mijn keel bij slikken. Net of er iets in mijn keel zit als ik slik. Het is ook echt alleen bij slikken verder eigenlijk weinig last. Hiernaast heb ik regelmatig pijn op mijn borst.
Hiervoor ben ik al verschillende malen bij de dokter en kno arts geweest. Echter kunnen zei niet vaststellen wat het is. Heb zelfs een keel onderzoek gehad onder narcose bij de kno arts.

Nu beginnen sinds een paar weken de volgende klachten mee te spelen. Dat zijn oorsuizen en het gevoel dat ik een waar voor een oog heb. Ook heb ik het idee dat een pupil groter is dan de andere. Hier weer mee naar de dokter en die gaf aan er zal wel een vuiltje in je oog gewaaid zijn.

Ik ben nu al zo vaak voor de dezelfde klachten bij dokter en kno arts geweest dat ik niet meer weet wat ik er aan kan doen. Word er echt hopeloos van. Iemand enig idee wat dit kan zijn?

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 29 november 2018 13 56
Privé antwoord

Laat eens een allergie test doen.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 29 november 2018 21 36
Privé antwoord
Hoi john, Dank je wel voor je reactie. Dit zou idd een optie kunnen zijn. Ga ik eens voorstellen bij mijn volgende bezoek huisarts. Ze hebben al wel.diverse malen bloed geprikt op allergieën. Maar daar kwam ook niets uit.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB