astma en kou na corona

Reageren
0
0

Sinds ik covid heb gehad(net een paar dagen beter), heb ik meer last van mijn astma. Ik neem hiervoor al wat extra pufjes. Maar vooral als ik even buiten ben, krijg ik een hoestprikkel en benauwdheid. Hierdoor durf ik niet goed naar buiten, terwijl ik daar wel zin in heb en dit ook goed is. Hoe kan ik die prikkel zo minimaal mogelijk krijgen?

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anja62
Gevraagd op 29 november 2021 9 16
316 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Als het goed is ben je onder behandeling van een longarts. Daar zou je dat mee moeten bespreken. Die heeft namelijk alle relevante informatie die hiervoor belangrijk is

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 29 november 2021 17 14
Dat is een aanname, John. Ik heb ook astma en ben niet onder behandeling van een longarts.. Mijn astma is nl. al jaren goed onder controle met minimale medicatie en jaarlijkse check bij de huisartsenpraktijk met o.a. peakflow test.
(Yvonne at 11 december 2021 17 32)
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

@Yvonne
Ik mag hopen dat je voor de diagnose astma toch wel bij een longarts bent geweest. Dat je daar niet naar toe hoeft als de astma door een behandeling stabiel kan natuurlijk heel goed. Maar doorgaans komen mensen met een longaandoening wel weer bij longarts ter controle als ze een covid infectie doormaken.
Maar je hebt gelijk: het was een aanname

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 11 december 2021 19 49
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]