0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Rudy
Gevraagd op 19 mei 2019 20 49
22 bekeken

Ik ben een 17 jarig meisje dat al redelijk lang last heeft van back acne (puistjes op de rug) en ik kan maar geen oplossing vinden. Elke schooldag fiets ik 10 km heen en terug naar school. Eenmaal op school aangekomen ben ik compleet bezweet en zou ik het liefst gaan douchen maar dat kan natuurlijk helaas niet. Ik denk zelf dat dit het grootste probleem is, het niet kunnen douchen en de hele dag in bezwete kleding rondlopen.

Als ik thuis kom ga ik namelijk meestal eerst met een washandje en zeep mijn lichaam wassen om me zo weer een beetje op te frissen om die rug acne tegen te gaan. Vaak smeer ik daarna bodylotion op. Helaas helpt dit niet tegen de rugacne, kunt u mij helpen met het vinden van een oplossing? Misschien in sportkleding gaan fietsen en op school omkleden? Vaker de rug wassen? Of een middel gebruiken?

Als u meer informatie nodig heeft hoor ik dat graag! Alvast heel erg bedankt.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 20 mei 2019 21 27
Privé antwoord

Ga met de klachten eens naar de huisarts. Die zou iets kunnen voorschrijven tegen de acne.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 2 juni 2019 16 37
Privé antwoord

Beste John,

Hier had ik zelf ook al overnagedacht, maar vond het niet echt een hele goede reden om daarvoor naar de huisarts te gaan. Het is natuurlijk niet heel ernstig. Omdat ik er toch heel graag vanaf wil ga ik dus ook zeker binnenkort een afspraak maken bij de huisarts. Bedankt voor je hulp!

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB